>BREAKING NEWS – Perompak Berseluar Dalam Mula Mengganas Di Selangor


>

ROMPAK….SAMUN….semua nya sekarang dah macam pekara Biasa dalam Pentadbiran Kerajaan Pakatan Haram Selangor. Kenapa Gomo cakap macam tu? He he he….

Ni petikan dalam Malaysiakini
“kerajaan Selangor akan tetap meneruskan bantuan perundangan kepada ADUN Sri Muda Shuhaimi Shafiei yang didakwa mempersoal kuasa Sultan.

Apa kejadah pula Nak BAZIRKAN WANG RAKYAT bagi membela si Shuhaimi Bangsat tu? Kalau Suhaimi yang di dakwa biarlah dia sendiri menggunakan Wang Poket nya dalam membela diri. Kenapa nak Guna Wang Rakyat Selangor?

Jika anda semua masih ingat Kerajaan Pakatan Haram Selangor sebelum ini telah membelanjakan Wang Rakyat bagi seluruh Kos terhadap Teoh Beng Hock. Jumlah nya sekitar RM300 Ribu. Tu Wang Rakyat yang di Bazirkan untuk benda tak berkepentingan pun kepada Rakyat Selangor.

Kugan juga begitu apabila Kerajaan Pakatan Selangor memperuntukkan sekitar RM80 ribu bagi Kos Pengkebumian dan juga Wang Saku kepada keluarga Kugan. Wang rakyat Selangor di Bagi pada Penjenayah. Elok sangat?

Kalau mereka Pemimpin Pakatan Selangor nak buat amal kepada Teoh beng Hock dan Kugan ni mereka boleh guna Wang Sendiri dan tak perlu nak gunakan Wang Rakyat Selangor.

Ni lah sikap mereka Pakatan haram dalam MEROMPAK Wang Rakyat. Tu baru di Selangor belum Malaysia lagi. Fuh tak tahu lah apa jadi kalau depa yang Tadbir Malaysia ni SAH dalam masa 100 hari Malaysia akan jadi seperti Mesir dan kita juga yang akan merana.

Dah tinggal seluar dalam pun depa masih lagi dok nak Rompak Wang rakyat. Memang Celako!

Psssttt… janji Manifesto pakatan Selangor sebelum PRU 12 yang lalu mana? Khak Ptuih

Pemimpin Pakatan Selangor Sedang Melakukan Rompakan

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Advertisements
  1. No trackbacks yet.

You must be logged in to post a comment.
Advertisements
%d bloggers like this: