>SEKS DUBUR 18 SX – Air Mani Lelaki Y Yang Meliwat Saiful Bukan Anwar Ibrahim?


>
Kecoh di mainkan blogg blogg Pakatan haram mengenai Calitan DNA milik lelaki Y yang di nyatakan oleh pakar pakar Forensik semalam. Habis depa juak pakatan dok Spin ada orang lain sebenarnya yang Meliwat Saiful Bukhari dan bukanlah Anwar Ibrahim.

Hua hua hua…Meh kita baca keterangan Pakar Forensik mengenai DNA yang ditemui:

MAHKAMAH Tinggi Kuala Lumpur diberitahu bahawa air mani milik ‘lelaki Y’ telah ditemui pada seluar dalam Mohd Saiful Bukhari Azlan.

Ahli kimia dari ibu pejabat Jabatan Kimia di Petaling Jaya, Dr Seah Lay Hong turut mengesahkan kehadiran air mani ‘lelaki Y’ itu pada empat kapas kesat, yang pertama dari kawasan sekitar dubur, dua daripada bahagian atas rektum dan satu lagi dari rektum bawah Mohd Saiful Bukhari.

Beliau yang bertugas di Jabatan Kimia sejak 1991, bagaimanapun tidak menamakan atau memberikan identiti ‘lelaki Y’ dalam laporannya.

Katanya, kesan air mani ‘lelaki Y’ turut ditemui pada karpet pelbagai warna dan sehelai selimut yang diambil daripada sebuah bilik dari unit kondominium di mana kejadian liwat didakwa berlaku.

Emmm apa pandangan anda semua? milik siapa Air Mani lelaki Y tu?

Kepada juak pakatan anda semua toksah dok Risau kerana Anwar Brahim yang ada dalam kandang Salah pun nak tertelan air liur menangguh pedihnya Mata melihat segala bukti yang di tunjukkan semalam sewaktu perbicaran berlangsung.

Dan Gomo juga nak bagi sedikit penjelasan mengenai identiti Air Mani Y ni..he he he

Air Mani Anwar Brahim lah yang di tandakan dengan Identiti Air Mani Y itu, emmm kenapa Air mani tidak di jumpai di atas Tilam???

Juak pakatan Sekali lagi mengatakan Ini semua Konspirasi, ini kerja jahat BN untuk Fitnah Anwar Brahim dan akan usung Tilam ke hulu ke hilir masuk Mahkamah.

Untuk makluman semua air Mani Anwar tidak di jumpai di Atas Tilam kerana Anwar Brahim Menutoh Jubor Saiful di atas Lantai yang beralaskan Selimut. So masa Anwar Brahim Pancut tu meleleh lah jatuh atas Selimut dan juga Karpet dalam bilik Kondo tu.

Ops…jangan kata Gomo Fitnah kerana anda semua tak tahu Adengan yang berlaku waktu kejadian kerana Anwar Brahim minta PERBICARAAN TERTUTUP sewaktu Sesi Keterangan Saiful Bukhari mengenai Perlakuan ini di jelaskan dalam Mahkamah.

Gomo ada kat Dalam masa tu, so tahu le….sebab tu lah Gomo nyatakan di sini bahawa Anwar Brahim memang dah KANTOI dengan segala Bukti bukti yang ada dalam kes Liwat ini. Bukti yang paling ketara adalah Air Mani dalam JUBOR Saiful Bukhari.

Emmm bila lah Pakar DNA Import Anwar Ibrahim nak BANTAH Pakar Forensik Malaysia dalam hal ini. Tak sabar nak lihat Pakar DNA Import Anwar kemukankan Hujahnya!!

Apa sekalipun…Hari ini Lagi PANAS dan Hangat.

Psssttt…Mana penyokong Anwar Brahim? Lengang je Mahkamah!!!

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Advertisements
  1. No trackbacks yet.

You must be logged in to post a comment.
Advertisements
%d bloggers like this: