>TAYANGAN VIDEO SEKS ANWAR HARI INI!!


>

KES PERBICARAAN ANWAR IBRAHIM hari ini semakin hangat apabila SATU TAYANGAN VIDEO melalui rakaman CCTV akan ditayangkan. di mahkamah bagi mengukuhkan lagi salah laku seks luar tabii Anwar. CCTV tersebut dikatakan merakamkan pergerakan Anwar sepanjang berada di lokasi kejadian iaitu di Kondominium Desa Sri Damansara pada 26 Jun 2008 jam 12 tengahari hingga 4 petang. Malah, rakaman tersebut dikatakan ada mengesan pergerakan Anwar pada hari2 berikutnya akan tetapi masih di dalam penyiasatan. Mahkamah turut diberitahu bahawa DSP Jude membantu beliau mengenalpasti sebuah kenderaan MG Rover berwarna hitam yang menjadi kenderaan suspek ke Kondominium tersebut.

Rakaman ini akan menjadi perhatian di kalangan peguambela terutamanya Karpal Singh yang semakin gentar dengan pembongkaran demi pembongkaran. Karpal Singh dikatakan sedang memperhalusi dengan tegas membantah rakaman tersebut dipertonton di dalam dewan Mahkamah.

Ini juga sedikit sebanyak membuat Anwar lebih panik bagi menafikan pertuduhan beliau. Sebelum ini, beberapa ujian DNA telah mengesahkan bahawa DNA yang ditemuinya pada satu tuala kecil berjenama ‘Good Morning;, berus gigi dan botol air mineral adalah sepadan dengan dua profil DNA ‘lelaki Y’ yang ditemui dari dubur Mohd Saiful Bukhari Azlan.

Ramai yang menjangkakan bahawa Lelaki Y yang dimaksudkan adalah Anwar Ibrahim. Setakat hari ini, Anwar melalui peguambelanya Karpal Singh sentiasa mencari helah untuk melakukan ujian DNA terhadap Bekas Timbalan Perdana Menteri tersebut.

Advertisements
  1. No trackbacks yet.

You must be logged in to post a comment.
Advertisements
%d bloggers like this: